Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Om / kontakt > Jobbe hos oss

Praksisplass / jobbe hos oss

Jobbe hos oss – praksisplass - arbeidsuke

Praksisplass dyrepleierutdanning

Klinikken er godkjent som praksisplass for utdanning av dyrepleiere ved Hansenberg, Kolding i Danmark. Dersom du har planer om en slik utdannelse er du velkommen til å kontakte oss. Vi tar inn en ny dyrepleierstudent i året.

Ungdomsskoleelever – arbeidsuke

Alle vi som jobber her har hatt interesse for å jobbe med dyr siden vi var unge og gikk på barne- ungdomsskole. Derfor vet vi hvor viktig det er å få litt inntrykk av hva arbeidsdagen vår dreier som om, og vi tar imot elever fra ungdomsskole som skal ha arbeidsuke eller jobbskyggedag. Dette er veldig populært, - det er mange som har lyst til å være hos oss. For at vi skal ha tid til å ta oss av den enkelte og at elevene skal få best mulig utbytte av oppholdet hos oss, tar vi kun inn en om gangen. Vær derfor ute i god tid dersom du vurderer dette.

Send oss en søknad på firmapost@dyrehospital.no så vurderer vi søknadene etter hvert som de kommer inn.

Veterinærer/dyrepleiere

Ved behov for personale vil vi utlyse stillingene på www.vetnett.no og dyrepleierforeningens nettside www.ndaf.no. Du er når som helst velkommen til å sende oss et interessebrev dersom du har lyst til å bli en del av teamet vårt, så har vi det lagret til vi har behov for arbeidskraft. Du bør uansett da søke når vi har stilling utlyst.

Vi tar vare på din beste venn!

Klikk på en dyreart for å se hva vi kan tilby deg.

Våre tjenester