Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Om / kontakt > Hospitalet

Hospitalet

Moderne dyrehospital med dyrekjære dyrleger og dyrepleiere som vil det beste for din beste venn.

Hønefoss Dyrehospital åpnet i desember 2000, og i 2021 ble vi en del av Anicura. Anicura er en familie av fremtredene dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper mulighet for bedre veterinærmedisin.

Vi tar imot pasienter for de fleste typer diagnostikk og behandlinger. Pasientene våre kommer både fra lokalområdet og et større omland/region. Vi tar også imot henvisninger fra kolleger på flere områder.

Vi holder til ved innkjøringen til Hønefoss (ved Ringerike Sykehus) og er lett å finne uansett hvilken retning du kommer fra.

Vi investerer kontinuerlig i både personale og utstyr, slik at vi kan utføre de aller fleste typer diagnostikk, kirurgi og behandlinger. Våre dyrleger har god kompetanse innen flere områder - som indremedisin, kirurgi, hudsykdommer og tannbehandling. Kikkhullskirurgi/endoskopi er blant våre satsningsområder.

Vi har spesialistkompetanse i veterinær akupunktur og vi har også knyttet veterinærer som er spesialister i atferdsbehandling og øyesykdommer til klinikken. 

Klinikken har topp moderne fasiliteter/utstyr som gjør oss i stand til å arbeide grundig og raskt for å komme i mål diagnostisk.

Venterommet vårt er luftig, lyst og STORT- slik at du kan velge om vil sitte alene eller sammen med andre eiere/kjæledyr og slå av en prat. Kaffen er alltid varm og stemningen avslappet.

Kattepus har et eget avlukke der han får fred for nysgjerrige hundesnuter...Vi har en egen avdeling med store oppvarmede bur der dyrene kan få nødvendig pleie og omsorg for å komme seg til hektene igjen. Det er separat oppstallingsavdeling for katter, - som kan nyte luksusen og roen i våre romslige "Cat-condo's". Klinikken ble også akkreditert som Norges første Cat Friendly Clinic med Gold standard av ISFM.

I rehabiliteringsavdelingen med egen vanntredemølle kan hunder og katter trene seg opp etter operasjon eller rett og slett mosjonere for eksempel som ledd i slankebehandling eller forberedelse til jakt.

 

Vi tar vare på din beste venn!

Klikk på en dyreart for å se hva vi kan tilby deg.

Våre tjenester