Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Om / kontakt > Hospitalet

Hospitalet

Moderne dyrehospital med dyrekjære dyrleger og dyrepleiere som vil det beste for din beste venn.

Hønefoss Dyrehospital åpnet i desember 2000, og tar imot pasienter for de fleste typer diagnostikk og behandlinger. Pasientene våre kommer både fra lokalområdet og et større omland/region. Vi tar også imot henvisninger fra kolleger på flere områder.

I 2009/2010 gjennomførte vi en stor utvidelse og ombygging, og er i dag distriktets største klinikk/smådyrsykehus med over 500 kvm lyse, moderne lokaler. Vi holder til ved innkjøringen til Hønefoss (ved Ringerike Sykehus) og er lett å finne uansett hvilken retning du kommer fra.

Vi investerer kontinuerlig i både personale og utstyr, slik at vi kan utføre de aller fleste typer diagnostikk, kirurgi og behandlinger. Våre dyrleger har god kompetanse innen flere områder - som indremedisin, kirurgi, hudsykdommer og tannbehandling. Kikkhullskirurgi/endoskopi er blant våre satsningsområder. Vi har spesialistkompetanse i veterinær akupunktur og vi har også knyttet veterinærer som er spesialister i atferdsbehandling og øyesykdommer til klinikken. 

Klinikken har topp moderne fasiliteter/utstyr som gjør oss i stand til å arbeide grundig og raskt for å komme i mål diagnostisk.

Venterommet vårt er luftig, lyst og STORT- slik at du kan velge om vil sitte alene eller sammen med andre eiere/kjæledyr og slå av en prat. Kaffen er alltid varm og stemningen avslappet ;)

Kattepus har et eget avlukke der han får fred for nysgjerrige hundesnuter...Vi har en egen avdeling med store oppvarmede bur der dyrene kan få nødvendig pleie og omsorg for å komme seg til hektene igjen. Det er separat oppstallingsavdeling for katter, - som kan nyte luksusen og roen i våre romslige "Cat-condo's". Vi har sertifisering som "Cat Friendly Clinic" av ISFM.

I rehabiliteringsavdelingen med egen vanntredemølle kan hunder og katter trene seg opp etter operasjon eller rett og slett mosjonere for eksempel som ledd i slankebehandling eller forberedelse til jakt.

Godkjenninger/akkreditering

I 2002 oppnådde vi kvalitetsstempelet Dyreklinikk godkjent av Den Norske Veterinærforening som den 13 klinikken i Norge. Vi er i dag en av to klinikker i Buskerud som innehar denne godkjenningen. Les mer om godkjenningen her: http://www.vetnett.no/

Klinikken ble også som Norges første - godkjent som "Cat-friendly clinic" av den internasjonale organisasjonen ISFM.

Vi tar vare på din beste venn!

Klikk på en dyreart for å se hva vi kan tilby deg.

Våre tjenester