Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Om / kontakt > GDPR - Personvernerklæring MARS

GDPR - Personvernerklæring MARS

Som kunde gir du oss opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn og hva vi bruker dem til. Når du er kunde hos oss, er vi behandlingsansvarlig for håndtering av personopplysninger som vi registrerer. Vi følger personopplysningsloven i behandling av personopplysninger.

Sist oppdatert: 2020 08 31

Oversikt

Mars er stolt av å ha vært familieeid i over 100 år. Det er denne selvstendigheten som gir oss friheten til å tenke i generasjoner, ikke kvartaler, slik at vi kan investere i den langsiktige fremtiden til bedriften, menneskene, forbrukerne og planeten vår — stadig guidet av våre vedvarende prinsipper. Vi tror at verden som vi ønsker i morgen begynner med hvordan vi gjør forretninger i dag.

Våre personvernprinsipper:

  1. Vi verdsetter og respekterer de personlige dataene som betros til oss.
  2. Vi har som mål å være åpne og ansvarlige om hvordan vi håndterer de personlige dataene som vi har ansvar for, og som er guidet av våre fem prinsipper og loven.
  3. Vi etterkommer og respekterer personvernrettighetene som er tildelt av forbrukerne, kundene og jobbsøkerne våre.
  4. Vi har forpliktet oss til en vedvarende forbedring av personvern- og sikkerhetspraksisene våre.

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi innhenter, bruker og deler personlige data hos Mars, Incorporated og dets familieselskaper, som inkluderer datterselskaper og tilknytninger (samlet, “Mars,” “vi,” “oss” eller “vår”), gjennom vår nettside, mobilapper eller andre nettsteder som viser denne personvernerklæringen (samlet, “Nettstedene”). Denne personvernerklæringen vil også gjelde for informasjon som samles fra deg i person og hos noen av våre forhandlere og/eller veterinærsykehus (også, "Nettstedene"), og når du søker etter jobb hos Mars.

For å lage en forespørsel angående dine personlige data som deles med Mars, kan du bruke denne linken.

https://www.mars.com/privacy-policy-norway

Vi tar vare på din beste venn!

Klikk på en dyreart for å se hva vi kan tilby deg.

Våre tjenester