Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Behandling > Akupunktur > Matterapi

Matterapi

På samme måte som med urter er det slik at forskjellige matstoffer gjør forskjellige ting med kroppen vår. Derfor kan vi også ved å regulere hva vi fôrer med påvirke kroppen til å fungere bedre eller rette opp ubalanser.

De fleste av oss tyr til kommersielle tørrfôr i en travel hverdag, det å kombinere og sette sammen et fullverdig kosthold til et dyr krever en del av oss og er ikke alltid like lett å få til. Kommersielle kvalitetsfôr inneholder alt det en hund eller katt trenger, men i noen tilfelle kan det være en fordel å tilsette enkelte typer mat som har spesiell virkning til dietten. Dette rådgir vi om ved behandlingen, mange ganger er det ikke så store tilpasninger som skal til for å ha en god effekt.

Generelt er det verdt å tenke over at katter har godt av å få i seg litt mer væske enn det som finnes i et tørrfôr. Stimuler katten til å drikke nok vann, gjerne gjennom spesielle vannskåler som er utformet som drikkefontener og bruk våtfôr i tillegg til et godt kvalitetstørrfôr. Ta hensyn til mineral og saltinnholdet også i våtfôret du bruker, spesielt dersom katten er kastrert. Kvalitetsfôrene som er tilpasset steriliserte og kastrerte katter har også våtfôr med samme virkning.

Vi tar vare på din beste venn!

Klikk på en dyreart for å se hva vi kan tilby deg.

Våre tjenester