Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Aktuelt > Øyelysing av hund

Øyelysing av hund

Neste dato øyelysing på klinikken: ta kontakt med oss.

Ernst-Otto Ropstad, øyespesialist og Diplomat European College of Veterinary Opthalomolgy (ECVO) kommer til klinikken for øyelysing og spesialistkonsultasjon øyne med jevne mellomrom.

Ta kontakt med klinikken for timeavtale eller registrer deg hos oss så tar vi kontakt når ny dato er avtalt. Ta med deg hundens registreringsbevis når du kommer til øyelysingstimen.

NB: Pga reiserestriksjoner ifm Covid har vi ikke avtalt ny time for øyelysing på klinikken. Vi annonserer på Facebooksiden til klinikken så fort vi vet når vi igjen kan sette opp til øyelysing. I mellomtiden, hvis det haster med å få øyelyst, ta direkte kontakt med Evidensia Oslo Dyresykehus der Ernst-Otto Ropstad til daglig jobber på telefon 22 68 35 00.

Les mer her om øyelysing av hund og hvilke raser dette er aktuellt for.