Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Aktuelt > Informasjon om veterinærbesøk i Corona-tider

Informasjon om veterinærbesøk i Corona-tider

Klinikken er fortsatt åpen for dyr som har behov for oss, men dere som har vært innom oss de siste dagene har nok merket at det er gjort endel tilpasninger. Vi forsøker så langt det er mulig å holde normale åpningstider, men må gjøre tilpasninger underveis. Endringer annonseres på Facebooksiden til klinikken.

Dette gjør vi for at vi skal kunne yte hjelp så lenge som mulig, og samtidig beskytte både personale og kunder mot smitte av Covid-19. Vi regner med forståelse for dette, vi gjør det av hensyn til både to- og firbeinte.

Vi begynner å få rutine i disse tiltakene nå, og kan informere om at de firbeinte pasientene oppfører seg meget bra – selv om mor og far ikke er med inn på klinikken for tiden :)

HVA GJØR VI:

• Personalet har på smittevernutstyr, for å beskytte både seg selv og de vi har kontakt med.
  • Vi tar firbeinte pasienter inn på klinikken, mens de to-beinte venter ute eller i bilen.
  • Rom blir desinfisert etter hver pasient (som tidligere).
  • Kontaktoverflater blir desinfisert hver time og etter berøring.
  • Ring oss hvis du trenger fôr, pleiemidler, kosttilskudd eller annet så setter vi ut det du trenger. Vi har godt lager inne, men om det er et spesialfôr som du trenger bør du gis oss beskjed litt tid i forkant.
  • Dyrlegene våre tar video- eller telefonkonsultasjon dersom du ikke vil eller kan komme til klinikken. Dersom dyret ditt må inn for å undersøkes nærmere, finner vi løsninger på dette.
  • Vi tar imot betaling over VIPPS slik at du ikke trenger å komme inn på klinikken.

HVA VIL VI AT DU SOM DYREEIER GJØR:

• Ring, send e-post eller melding på forhånd, slik du normalt gjør for timeavtale.
  • Klinikkdøren er låst. Ved ankomst klinikk ringer du oss, så kommer vi ut. Vi prater da med deg og henter inn din firbeinte venn. Kun unntaksvis kan eier bli med inn. Desinfisering av hender gjøres da både på vei inn og ut, og du skal ikke berøre overflater i klinikken.
  • Vi ønsker at du vasker hunden før du kommer.
  • Hold avstand til andre som venter ute, og vent i bilen hvis du er i en risikogruppe.
  • Dersom du har feber, hoste, kortpustethet eller andre symptomer fra luftveiene ønsker vi at du sier i fra til oss.

DYR FRA HUSHOLDNINGER I KORONAKARANTENE

(UAVHENGIG AV MISTENKT ELLER PÅVIST SMITTE)

• Ring klinikken og diskuter behovet for å komme inn.
  • Ikke-akutte tilfeller skal vente til husholdningen er ute av karantene.
  • Ved avklart og avtalt behov for akutt veterinærmedisinsk behandling skal dyret dusjes rett i forkant av besøket. Tørk dyret godt før avreise hjemmefra.
  • Dyret skal ledsages til klinikken av noen som ikke er omfattet av karantenen.
  • Ring inn til klinikken ved ankomst, og vent i bilen til ansatte kontakter dere der.
  • Dyret ditt vil bli håndtert av ansatte med beskyttelsestøy, og vil bli håndtert som en isolatpasient for å unngå overføring av eventuelle viruspartikler. Personellet vårt er vant til å håndtere våre firbente pasienter på denne måten, og selv om de har på seg hansker, briller og masker sørger de for god trygghet og omsorg for dyrene – som vi alltid gjør :)