Man til ons: 08.30 - 18.30   Tor/Fre: 08.30 - 16.00

Hjem > Aktuelt > AniCura Hønefoss Dyrehospital

AniCura Hønefoss Dyrehospital

Fra februar 2021 er vi en del av AniCura, og vi heter nå AniCura Hønefoss Dyrehospital. 

For deg som pasient og eier vil du ikke merke så mye, annet enn at vi gjennom AniCura vil kunne tilby enkelte nye tjenester som inngår i kjedens tilbud til dyreeiere. Klinikken vil driftes videre med samme fokus på å tilby den beste veterinærbehandling i et trygt og hyggelig miljø for pasienter, eiere og ansatte. De firbeintes beste vil stå i sentrum som tidligere, og vi er akkurat de samme menneskene som vil fortsette å ta godt vare på alle som finner veien inn døra hos oss. Som dyreeiere vet vi veldig godt hvordan det føles når kompisen er syk, og det er viktig for oss å være en trygg partner for dyreeiere når de trenger oss.

Våre henvisende veterinærer i regionen rundt vil møte oss på samme måte som de alltid har gjort, og gjennom AniCura vil vi ha de beste forutsetninger til å fortsette å utvikle klinikken og det faglige tilbudet til alle i regionen

AniCura er en familie av kjente dyresykehus og -klinikker som er spesialiserte på smådyrmedisin. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin. I dag er AniCura et forbilde innen avansert veterinærmedisin og en høyt verdsatt partner for dyreeiere og henvisende veterinærer i Europa. 

AniCura tilbyr et bredt spekter av medisinske tjenester av høy kvalitet som dekker alt fra forebyggende og grunnleggende helsetjenester samt avansert diagnostikk, indremedisin, intensivbehandling, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og kostholdsråd, samt nøye utvalgte typer dyrefôr og pleieprodukter.

AniCura tilbyr moderne diagnostikk og behandling av høy kvalitet på 350 steder i Europa, og skaper trygghet for dyreeiere gjennom høy pasientsikkerhet og god tilgjengelighet. Hvert år tar AniCuras 7000 dedikerte medarbeidere hånd om tre millioner firbeinte pasienter. AniCura er en anerkjent utdannings- og henvisningsinstans.

Siden 2018 har AniCura som en del av Mars Veterinary Healths familie av dyresykehus og -klinikker, forpliktet seg til å jobbe for vår felles visjon – A BETTER WORLD FOR PETS -fordi kjæledyr gjør verden bedre for oss.

For informasjon om hvordan AniCura jobber med å forme fremtidens veterinærmedisin, besøk vår nettside www.anicuragroup.com

Vi tar vare på din beste venn!

Klikk på en dyreart for å se hva vi kan tilby deg.

Våre tjenester